internet-srbija.com
Odabrali ste
Odabrali ste

Vaša korpa je trenutno prazna.

Pristup nalogu

Izgubljena lozinka?
Zaboravili ste korisničko ime?
Još nemate nalog? Registracija

Skype Srbija - Neograničeno telefoniranje iz Srbije Štampa

Skype Srbija - Neograničeno telefoniranje iz Srbije

 

Države sa kojima možete neograničeno telefonirati su Hrvatska (fiksni), Kina (fiksni), Holandija (fiksni), Nemačka (fiksni), ,SAD (fiksni & mobilni), i još četrdesetak država. Kompletan spisak možete pronaći OVDE.

Kako bi koristili opciju neograničenog telefoniranja iz Srbije neophodno je da imate kredit na svom skype računu. Skype Srbija kredit možete uplatiti u bilo kojoj pošti ili banci nakon što poručite klikom OVDE

Kada na računu imate kredit neophodno je da se ulogujete na svoj nalog na Skype sajtu. Kada pristpite nalogu, kliknite na link Subscription (na slici podvučeno plavom linijom).

Skype Srbija prvi korak uputstva kako da neograniceno pozivate fiksne i mobilne telefone

Zatim na strani koja se otvori odaberite državu ili države sa kojima želite da razgovarate. Ukoliko se država/države na nalaze na prikazanom spisku kliknite na link Change Region (na slici podvućeno zelenom bojom).

 U ovom primeru ćemo odabrati Grčku kao zemlju sa kojom želimo neograničeno da telefoniramo klikom na Sign Up (podvučeno plavom bojom).

Neograničeno telefoniranje iz Srbije korak 2
U narednom koraku Skype Srbija uputstva neophodno je da odaberete da ćete platiti Skype kreditom koji imate na računu. To ćete uraditi klikom na link Change u desnom delu ekrana (podvučeno zelenom bojom).

 Uputstvo za uplatu neograničenog telefoniranja iz Srbija

Na sledećem ekranu će vam biti prikazani mogući načini plaćanja. Vi odaberite plaćanje Skype Srbija kreditom klikom na slovo S u zlatnom krugu (podvučeno zelenom bojom). A zatim kliknite na Next (podvučeno plavom bojom).

Odabir načina plaćanja

U sledećem koraku odaberite da li želite da produžujete pretplatu mesečno, tromesečno ili godišnje (u zelenom okviru). Obavezno štiklirajte kvadratić kako bi prihvatili Skype uslove (označen crvenom bojom) i kliknite na Next (označeno zelenom bojom). 

 Korak 5 upate Skype Srbija neograničenog telefoniranja

Zatim potvrdite porudžbinu klikom na dugme Confirm Purchase (podvučeno zelenom bojom).

Potvrdite kupovinu neogranicenog telefoniranja iz srbija

Skype pretplata vam omogućava 10.000 minuta telefoniranja mesečno. Za detalje pogledajte Skype uslove telefoniranja. Za povratak na vrh kliknite na Skype Srbija. Uplatu možete izvršiti u pošti ili banci nakon što poručite kredit na ovom sajtu. Firme mogu da izvrše uplatu sa računa.

 

 
© 2008-2016 Agencija za Razvoj Interneta ARIN
VoIP Telefoniranje