Šta je SEO Optimizacija?

SEO Optimizacija je prilagođavanje sajta ili web strane zahtevima internet pretraživača sa ciljem da se pojavi na što boljoj poziciji na internet pretraživačima čime će pbezbeđujete veći broj besplatnih poseta.

Ujedno, pošto internet pretraživači pokušavaju da ljudima koji traže određenu informaciju prikažu odgovarajuće i što kavalitetnije rezultate pretrage, SEO predstavlja pre svega prilagođavanje web sajta ljudima koji pretražuju internet.

SEO Optimizacija sajta/>

Prednosti SEO Optimizacije sajta:

Malo ulaganje, velika dobit

Malo ulaganje, velika dobit

Nakon ulaganja u optimizaciju posete sa internet pretraživača su praktično besplatne. Na taj način ćete smanjiti potrebu za plaćanjem reklame.

Kontaktirajte nas»
RBrz povraćaj investicije

Brz povraćaj investicije 

Posete iz organskih rezultata pretraga imaju veći broj kupovina/postignutih ciljeva u odnosu na posete iz plaćenih reklama. Posetioci im više veruju.

Kontaktirajte nas »
Rezultat SEO je stalan

Rezultat SEO je stalan

Posete na osnovu reklama nestaju nakon prestanka plaćanja reklama. Posete na osnovu rezultata pretraga su stalne dok god je sajt optimizovan.

Kontaktirajte nas »
Veći Qaliti score koji vam omogućuje jeftinije reklamiranje

Veći Quality Score

Ako imate optimizovan sajt sa kvalitetnim sadržajem, Google reklama će Vas koštati manje za istu poziciju u Google reklamama nego kada sajt nije optimizovan.

Kontaktirajte nas »
Veće poverenje posetilaca sajta

Veće poverenje posetilaca

Ljudi veruju Google rezultatima i imaju više poverenja u web sajtove koji se nalaze na vrhu rezultata pretrage. Samim tim i radije kupuju na sajtovima koji se nalaze na vrhu.

Kontaktirajte nas »
SEO optimizacijom preuzimate konkureniciji posao

"Ko prvi devojci..."

Preko 60% poseta internet sajtovima dolazi sa rezultata organskih pretraga . SEO optimizacijom možete ih dovesti na svoj sajt ili će otići optimizovani sajt konkurencije.

Kontaktirajte nas »